ASALET DOĞUŞTAN GELİR!

Dekoglobal / Berlin’de bir loft dair

Asil olan duruşundan belli eder kendini. Özgün ve abartısız bir şekilde kendini ortaya koyar. Almanya’da ilk bakışta sade dokunuşlarıyla dikkat çeken bu daire de olduğu gibi. Az ve öz; net ve sakin; şık ve uyumlu.

Daire tabandan tavana klasik Berlin konağının azaltılmış yorumunu yansıtıyor. Evin genelinde ferahlık vurgusu göze çarpıyor. Şıklık ve uyum konseptinde bir araya getirilen mobilyalar ise net çizgilerle hayat bulmuş.

Evin salonu özel olarak tasarlanmış oturma alanı ile dikkat çekiyor. Tabandan tavana pencerelerin yer aldığı salonun zemininde ise ahşap parke kullanılmış.

Salonun diğer kısmında ise geniş bir yemek alanı mevcut. 10 kişilik yemek masasının konuşlandırıldığı alan sarkıt aydınlatmalarla ışıklandırılmış.

Yemek masasının hemen yanında bir açık mutfak yer alıyor. Tam donanımlı özel tasarım mutfağın dolapları ise dokunulduğu an otomatik olarak açılıyor.

Evin üst katında bulunan iki adet yatak odası bulunuyor. Ebeveyn yatak odasına giyinme odası ve özel bir banyo eşlik ediyor.

Bir misafir yatak odasının da bulunduğu kattaki banyo ise yüksek kaliteli traverten mermerleriyle göz alıcı bir güzelliğe sahip.

DekoDünya 1.825 okuma