Değil mi ki sefa ile cefa müşterek?

Dosya / Derinin her hali

Cefası da var sefası da derler deri için. Öyle bir tutkudur ki deri; kullanıcıları bir daha vazgeçemez ondan. Üstüne üstlük yenilerini ekler dekorasyonuna. Deri kullanıldığı her yerde özel bir hava estirir. Cool bir duruşa sahip derinin 2016 ürünlerini merak mı ediyorsunuz?.. İşte derinin her hali.

Mobilyalara estetik ve şık bir hava katan deri; kanepe, koltuk, sehpa ve sandalyelere seçkin bir görüntü kazandırıyor. Elit duruşu ile beğeni kazanan deri mobilyalar bu yıl da her rengi taşıyan asaletiyle odalarımızın başköşesinde yer alacak.

Modern, avangart ve chesterfield tarzlarıyla öne çıkan deri koltuk modellerine evinizde takım olarak da yer verebilirsiniz.

Genellikle üç kişilik koltukların tek başına kullanıldığı dekorasyonlarda, deri koltuk genel dekorasyona fazlaca etki edeceğinden seçeceğiniz model bu anlamda size yardımcı olacaktır.

Tekli koltuklar dekorasyonunuzla mutlaka bir uyum yakalıyor. Bu koltukları özel bir köşe de de değerlendirmek mümkün.

Eğer küçük bir odaya sahipseniz L deri koltuk modellerinden birini evinizde kullanarak yerden tasarruf sağlayabilirsiniz.

Genellikle farklı malzemelerle uyum içinde bir birliktelik ortaya koyan büyük orta sehpa modelleri ise hayli şık bir görüntü sunuyor.

Oturma alanı deri olan sandalyeler ise ahşabın verdiği sıcaklıkla farklı bir forma dönüşüyor.

Yatak odasının vazgeçilmezi deri yataklar ve puflar cool görünümünü de bu odalardan da esirgemiyor.

Deri aksesuarları ise evinizin her alanında rahatlıkla kullanabilirsiniz.

 

 

DekoModa 1.848 okuma