Yılbaşı dekorasyonu

yilbasi (7)

 

Merhaba 2015

Yeni yılı en renkli şekilde karşılamak için dekorasyon adına kolları şimdiden sıvamaya başlayın. Yılbaşı ağacı, süsleri, yılbaşı masası, aksesuarlar, farklı boylarda şamdanlarla ve parlak ışıklı mumlarla oluşturulan ışıltılı bir keyif köşesi ve yeni yıl toplarını bir lambadan, abajurdan, cam önünden veya kapı üstlerinden sarkıtarak şık dekorasyonlar hazırlayabilirsiniz.

2015 yılbaşı dekoru tam anlamıyla gösteriş ve parıltılarla dolu. Bu sene yılbaşında her yan gümüş ve altın olacak. Buna ilave olarak da siyah, beyaz ve kırmızı eşlik edecek.

Dekoratif yastık modelleriyle evinizin dekorasyonunu bir anda değiştirebilir, salon ve oturma odalarınıza farklı bir hava katabilirsiniz.

Yılbaşı masası gecenin en önem verilerek hazırlanan ve süslenen parçasıdır. Hedef dekorasyonu ve detayları en ince ayrıntısına göre düzenleyip şık bir görünüm oluşturmaktadır.

Bu yılbaşı sıradan peçeteler kullanmak yerine yılbaşı gecesine özel detaylara sahip peçeteleri tercih edin.

Romantik veya güzel bir masanın olmazsa olmaz dekorasyonu mumdur. Rengi ne olursa olsun mumlar masanıza hem güzel bir görünüm katacak hem de romantik bir ortam oluşturacaksınız.

Masa süslemelerinizde çam kozalaklarını kullanabilirsiniz. Ayrıca masanızda canlı çiçeklere yer vermeyi de unutmayın.

DekoStil 2.117 okuma
Etiketler: