Siyah Beyaz Düşler

dekorenk

 

Siyah ve beyazın zıtlığından bu kış fazlasıyla yararlanacağız. Dünyanın en klasik ve en popüler ikilileri arasında yer alan siyah ile beyaz bu sezon dekorasyonun devleri arasına yerleşti. Bu eşsiz trendi dilerseniz renklerin birine daha da ağırlık vererek dilerseniz aynı oranda kullanabilirsiniz.

Siyah beyaz oturma odası dekorasyonu için aydınlık bir arka plan hazırlayıp mekana güzel bir siyah koltuk takımı yerleştirme yoluna gidebilirsiniz. Siyah beyaz perdeler ve dekoratif yastıklar, şık bir beyaz orta sehpa ve ayaklı lambayla ortaya güzel bir oda çıkarabilirsiniz.

Yatak odanızı siyah ve beyazla dekore edecekseniz duvarları beyaza boyatıp zemine de açık renkli parkeler döşetin; böylece aydınlık bir fon hazırlamış olursunuz. Mekanı aydınlık ve ferah kılmak için beyaza ağırlık verin ve siyahı çalışma koltuğu, yatak örtüsü, dekoratif ayna gibi detaylarda kullanın.

Ana parçaları seçtikten sonra sıra detaylara geldiğinde tablolar, siyah beyaz aksesuarlarla süsleyebileceğiniz dekoratif raflar, görünüme eşlik edecek güzel puflar, duvar aplikleri, siyah veya beyaz avize modelleri ile görünümü mükemmelleştirebilirsiniz.

Monokrom stilinde siyah ve beyaz dışında renkler de kullanabilirsiniz. Ama asla ana renklerinizi arka plana atmamalısınız.

 

DekoRenk 2.002 okuma
Etiketler: