İhtişamın beni benden aldı

Lovely-Property-09

 

Dekoglobal / Belçika’da bir malikane

Orada bir yer var uzakta. Her ne kadar o yer bizim olmasa da güzelliği yeter anlatılmaya. Her odasında farklı bir hava, ortak kullanım alanlarında ise değişik esintiler var yüzyıllardan kalan. Hem modern hem klasik tasarımların buluştuğu muhteşem bir malikaneye davet ediyoruz sizleri. Belçika’ya gidiyoruz ve içinde salına salına tur atacağınız, her noktasında farklı duygular yaşayacağınız bir evi ziyaret ediyoruz.

4672 metrekarelik bir yaşam alanına sahip bu malikane Belçika’da bulunuyor. 5 yatak odalı ve 5 banyolu evin her noktasında farkı detaylar gizli. Evin salonu 3 ayrı bölümden oluşuyor. Açık renklerin hakim olduğu şömineli bölüm oturma odası niteliği taşıyor. Bu kısımda ev sahiplerinin her türlü konforu düşünülmüş. Burası aynı zamanda keyif odası. Her duvarda mutlak bir doluluk dikkat çekiyor. Kanepenin hemen arkasına yerleştirilen kitaplıkla farklı bir görünüm elde edilirken, odaya yerleştirilen çerçeveli aynalar derinlik hissini karşılıyor.

Ev sahipleri konuklarını salonun ikinci bölümünde ağırlıyor. Klasik ve modern öğelerin bir arada kullanıldığı mekanda rahatlık ön planda.

Yemek odası ise ihtişamıyla dekorasyonlu büyülüyor.

Evin giriş holü adeta bir resepsiyonu andırıyor.

Mutfak evin en küçük alanı. Kırmızı renkle hareket kazandırılan mutfağa yerleştirilen CD rafı ise müzik tutkunu ailenin isteği üzerine monte edilmiş.

Yatak odalarına görkemli bir merdivenden çıkarak ulaşmak mümkün. Evdeki 5 yatak odasında da sadelik hakim.

Ebeveyn yatak odasının giyinme bölümünde dikkat çeken tek renk hakimiyeti monokrom asaleti ile kırılmış.

Tasarım ürünlerle dekore edilen ebeveyn banyosu ise hayli geniş bir alana sahip.

DekoDünya 3.215 okuma
Etiketler: