Mekan Stil / Bostancı / Fuga Mobilya

IMG_0268

Mimar Esra Erkutun / Her katında ayrı bir konsept

‘Yaşam alanları yaratmak’ tecrübe ister, güven ister. İşte bu anlamda müşterilerine gerçek güveni sağlayan Fuga Mobilya, Bostancı’da 5 katlı bir mağaza açtı. Fuga Mobilya mağaza için tasarım ve konsept danışmanlığı hizmetini Monestt Mimarlık’tan aldı. Mimar Esra Erkutun, Fuga Mobilya’nın geniş ürün yelpazesini mağazanın her katında oluşturduğu ev konseptiyle gözler önüne sermiş.

Yapıları fonksiyonel mimariyle buluşturan Monestt Mimarlık, Fuga Mobilya’nın Bostancı mağazası’nda fark yarattı. Monestt Mimarlık Bostancı’da açılan 5 katlı mağaza için tasarım ve konsept danışmanlığı hizmeti verdi.

Monestt Mimarlık, ‘’Yaşam alanları yaratır’’ mottosuyla öne çıkan Fuga Mobilya ile çalışarak mağazanın her bir katında ayrı bir ev konsepti oluşturdu. Kullanışlı yapılar tasarlayıp, mekana hayat veren Monestt Mimarlık’ın önemli işlerinden olan Bostancı mağazası, Fuga Mobilya’nın marka yapısıyla bütünlük yaratıyor.

Mağazayı gezerken her bir kat size tanıdık geliyor, kendi evinize özel alanlar yaratırken bu köşelerden esinlenme olanağı bulabiliyorsunuz.

 

MekanStil 5.493 okuma